Werkwijze

Allereerst kom ik bij je langs voor vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat vind ik een fijne manier om elkaar beter te leren kennen.

Bij het kennismakingsgesprek krijg ik een duidelijk overzicht van alle wensen. Zodat ik voldoende handvatten heb om een passend ontwerp te maken voor jou.

Naar aanleiding van ons vrijblijvende kennismakingsgesprek maak ik een persoonlijke offerte voor je. In deze offerte staat wat ik ga uitwerken.

Wanneer alles naar wens is, ga ik direct aan de slag!


Tijdens het ontwerpproces is het mogelijk om contactmomenten te hebben. Dan houd ik je ten aller tijde op de hoogte van het proces en is het mogelijk om eigen inbreng toe te voegen.

Tijdens de eindpresentatie van het interieur plan zal ik mijn ontwerp aan je toelichten.  

Ik neem je mee door het plan en maak het plan visueel en inzichtelijk door middel van een kleuradvies, moodboards en een shoppinglijst. Zodat je weet waar je alle producten kunt kopen. 

Dit is afhankelijk van welk plan je kiest.

Na de presentatie blijft het interieurontwerp bij jou, zodat je alles nog eens rustig kunt doorkijken.


De eindpresentatie is de start van jouw interieur project. Je bent vrij om te beslissen wat er vervolgens met het plan gaat gebeuren. Ik begeleid jou hier graag bij en ondersteun jou waar nodig. Dit kan zijn bij advies over aankopen, maar ook in de vorm van projectbegeleiding tijdens de uitvoering.

Heb je nog vragen of heb je interesse in een vrijblijvende intake?

Neem dan gerust contact met mij op.

TARIEVEN

Elk project is anders en vraagt om een passend ontwerp.

Door middel van een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jou thuis (of via Zoom) bepalen we welke aanpak het beste bij jouw project aansluit.

Afhankelijk van de wensen maken wij een passende offerte. 

De mogelijkheden variëren tussen:

Je hebt zelf veel ideeën. Je kijkt regelmatig naar interieurprogramma’s en je bladert door alle woonbladen. Toch krijg je het niet voor elkaar om alles goed bij elkaar te vinden of om één van de ruimtes in je huis optimaal in te delen.


Met de kleine kleurstaaltjes bij de bouwmarkt in je hand slaat de twijfel toe: wat zijn de juiste kleuren voor de ruimte? 

Een (online) advies van max 2,5 uur vol met inspiratie, oplossingen & tips waar je zelf mee aan de slag kunt gaan.


Kosten € 200,- excl. BTW

Als je één of meerdere ruimtes helemaal opnieuw ingericht wilt hebben dan kies je voor een uitgebreider interieuradvies. In het kennismakingsgesprek bespreken we je voorkeuren op interieurgebied, je smaak en je overige wensen.

  • Gratis kennismakingsgesprek

  • Kleuradvies

  • Inrichtingsadvies

  • Moodboard

  • Meubelvoorstel

  • Product/shoppinglijst met passende meubels en accessoires

  • Plan presentatie

Vanaf € 600,00 excl. BTW

Losse opties:

- Verkoopstyling

- Lichtplan door externe partij

- Kasten op maat en ontwerp

- Raamdecoratie advies 

- Kleur advies 

Kosten op aanvraag